VERZENDING

Bestellingen voor 16u besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden (afgezien van weekenden en feestdagen). De bezorgingstijd zal variëren van 1 t/m 2 werkdagen binnen Nederland en naar België. 

De verzendkosten voor babydraagzakken en -doeken zijn gratis in Nederland en België. Voor alle andere artikelen bedragen de verzendkosten € 4,95 in Nederland. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.  

Verzendkosten overige landen:

  • Nederland & België: GRATIS! (geldt alleen voor draagzakken en -doeken)
  • Duitsland: € 5,95
  • Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Luxemburg: € 8,75
  • Spanje, Zweden, Slowakije, Tschechische Republiek: €12,50
  • Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenie, Litouwen: € 18,50 
  • Zwitserland: € 21,75
  • Overige landen: € 29,75


Snelle levering binnen Nederland

Bestellingen werkdagen die voor 16u geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden (ICT storingen en andere calamiteiten voorbehouden). Yippee zorgt voor levering via Fietskoeriers.nl of PostNL

Yippee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de bezorgpartijen. In geval van ernstige vertraging (een aantal dagen) of onmiskenbaar uitgebleven leveringen stuurt Yippee vanzelfsprekend kosteloos een nieuwe levering.


Buiten de Europese Unie

Bestellingen die buiten de Europese Unie worden verzonden zijn belastingvrij. Zodra het land voor de afleveradres is gekozen op de checkout-pagina, worden de prijzen zonder BTW weergegeven.  

Yippee kan niet voorzien welke douanekosten er in rekening gebracht worden (buiten de EU). Yippee doet zijn best om de extra kosten zo klein mogelijk te houden, maar uiteindelijk is de klant verantwoordelijk voor kosten in rekening gebracht door de douanedienst van zijn/haar land.

Wanneer een product niet op voorraad is, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen met de klant. Het kan af en toe voorkomen en we maken dan samen een afspraak over het vervolg.